Hosting & domeinnamen

Hosting

Een goede hosting zorgt er voor dat uw website een goede uptime zodat deze altijd te bereiken is en dat de website geen lange laadtijden heeft. Snelle laadtijden zorgen er tegenwoordig ook voor dat uw website beter geïndexeerd wordt in Google. Wij hebben daarom onze eigen server die opgebouwd is uit A-Klasse componenten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw website snel inlaadt en dat deze een goede uptime heeft.

Domeinnamen

De domeinnaam is een belangrijk onderdeel van uw vindbaarheid op het web. Zo is het zeer verstandig om in uw domeinnaam steekwoorden terug te laten komen. De domeinnaam moet ook goed te onthouden zijn. Als u bijvoorbeeld wilt adverteren in de krant of op de radio dan moeten mensen uw internetadres kunnen onthouden.

Wij kunnen voor u binnen enkele uren een domeinnaam registreren. Controleer de beschikbaarheid van een domeinnaam op de website van het SIDN.
Bezoek de website van het SIDN

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Landstra & de Groot webdesign voor u kan beteken op het gebied van hosting & domeinnamen? Neem dan contact op met 0596 - 683 328 of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Captcha