Huisstijlen & drukwerk

Huisstijl...

De huisstijl definitie volgens Wikipedia:

“In de enge definitie zien we huisstijl als visuele identiteit van een organisatie. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit.”

Hieronder vallen:

  • Naam
  • Logo
  • Kleur
  • Typografie (lettertype)
  • Vorm en taal (stramienen / vlakken / curves / opmaak)
  • Fotografiestijl

Al deze elementen worden consistent gebruikt in presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, etc..

Landstra & de Groot webdesign kan een complete of gedeeltelijke huisstijl voor u verzorgen. Samen met u kijken we naar uw onderneming en bepalen aan de hand van kernwoorden welke uitstraling passend is bij uw bedrijf. Beginnend bij de creatie van een logo maakt Landstra & de Groot webdesign meerdere concepten waaruit u een keuze kunt maken. Op basis van deze keuze stellen we de gehele of gedeeltelijke huisstijl samen.

Drukwerk

Landstra & de Groot webdesign kan ook al uw drukwerk verzorgen. Hiervoor maakt Landstra & de Groot webdesign gebruik van verschillende drukkers. Van briefpapier tot aan banners kunnen wij voor u verzorgen.

Media uitstraling

Belangrijk is dat u één media uitstraling gebruikt zodat de klanten uw bedrijf herkennen en dus onthouden. Niet alleen uw logo maar ook het kleurgebruik is van groot belang voor de herkenbaarheid van uw bedrijf.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Landstra & de Groot webdesign voor u kan beteken op het gebied van huisstijlen & drukwerk? 

Neem dan contact op met 0596 - 683 328 of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Captcha