Internet marketing

Internet marketing is meer dan alleen maar rekening houden met de inhoud van de website. Het gaat om alle internetuitingen van uw bedrijf. Hieronder valt natuurlijk de website, e-mailactiviteiten, social media (zowel privé als zakelijk), vindbaarheid, optimalisatie (SEO) en online reclame campagnes (Google Adwords).

Google Adwords

Naast de normale zoekmachine (Google) vermelding bestaat ook de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen boven de normale zoekresultaten van Google. Dit is mogelijk met Google Adwords.

Met het product Google Adwords is het mogelijk om tegen betaling boven de normale zoekresultaten een advertentie te plaatsen. De betaling gaat per keer dat een bezoeker er op klikt. (pay-per-click-systeem). Als u gelijk bezoekers naar de site wilt en u wilt hier voor betalen (hoeveel, dat bepaalt u zelf!), dan is Google Adwords zeker een optie.

Google Adwords vereist wel enige kennis. Zo moet u goed weten op welke woorden u  gevonden wilt worden (steekwoorden) en of dit in verhouding staat met de kosten die u voor het zoekwoord wilt betalen. Daarnaast is het van belang om te weten waar de doelgroep van het bedrijf zich bevind zodat er gericht wordt geadverteerd.

Landstra & de Groot webdesign kan u hierin adviseren maar ook kunnen wij een campagne voor u opzetten zodat u de Adwords campagne laat samenvallen met de content op uw website.

Steekwoorden

Om de zoek kans in Google te vergroten moet u goed weten met welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. Er moeten diverse zaken op elkaar afgestemd worden. Zo is het belangrijk om als bedrijf te kiezen voor een strategie waarbij u van te voren goed nadenkt over de bezoekers van het bedrijf. Wie is eigenlijk de bezoeker en hoe komt die bezoeker naar de website van het bedrijf.

Landstra & de Groot webdesign kan u adviseren met het bepalen van de juiste keuze voor de steekwoorden.

Google analytics

Meten is weten. Dat geldt zeker voor het internet. Met Google Analytics is het mogelijk om trends ontdekken en inzicht te krijgen in uw bezoeker. Door te meten en hierop te reageren kunt u bijsturen.

Landstra & de Groot webdesign heeft veel ervaring in het opzetten van de juiste structuren om u van alle belangrijke relevante informatie te voorzien. Daarna is het de kunst om de verkregen informatie te vertalen naar juiste keuzes zodat er meer bezoekers naar uw website komen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Landstra & de Groot webdesign voor u kan beteken op het gebied van internet marketing? 

Neem dan contact op met 0596 - 683 328 of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Captcha