Webdesign

Gebruikersgemak

Het eerste wat in het oog springt als u een website bezoekt is het ontwerp. Een bezoeker bepaalt in een fractie van een seconde of hij de website goedkeurt of afkeurt. Om er voor te zorgen dat de aandacht van de bezoeker op een positieve manier vastgehouden wordt is het belangrijk om het ontwerp zowel functioneel als visueel tot in de puntjes te verzorgen. Het webdesign bestaat uit twee onderdelen:

  • Ontwerp
  • Codering

Ontwerp

Bij het ontwerp is het belangrijk om te weten wat uw doelgroep is en wat voor wensen en/of eisen uw doelgroep heeft. Het gaat er om dat de bezoeker goed met de website om kan gaan. Wat u als klant of wat wij als vormgevers van de website vinden is van minder belang. In het ontwerp bepalen we samen welke button waar komt en welke functionaliteiten op welke pagina zichtbaar zijn. Zodra iedereen tevreden is over het ontwerp gaan we verder met de volgende stap, het omzetten van het ontwerp naar HTML en CSS.

Codering

De basis van een website bestaat uit HTML en CSS code. Deze code speelt een belangrijke rol voor het optimaliseren van uw website in zoekmachines als Google. Wij zorgen ervoor dat de code minimalistisch is opgebouwd en dat deze voldoet aan de standaarden van het W3C (World Wide Web Consortium). Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van uw website.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om uw website voor te bereiden op de toekomst en om de usability van uw website te vergroten. Zo schuwen wij het gebruik van CSS3 niet. Dit is de nieuwste versie voor het stijlen van een website. Met behulp van jQuery kunnen wij de gebruiksvriendelijkheid van uw website vergroten of leuke gadgets inbouwen. U kunt hierbij denken aan:

  • Dropdown menu's;
  • Random photo rotator;
  • Geanimeerde elementen op uw website.

 

====================================

Shutterstock

Landstra & de Groot webdesign maakt gebruik van shutterstock als foto database. Heeft u zelf niet de beschikking over goed fotomateriaal voor op uw eigen website dan kunt u gebruik maken van shutterstock foto bestanden. Tegen een geringe prijs kunt u hier kwalitatief goede foto's kopen.

=================================================================================

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Landstra & de Groot webdesign voor u kan beteken op het gebied van webdesign?

Neem dan contact op met 0596 - 683 328 of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Captcha