ONLINE, OFFLINE & MARKETING

Wij helpen je graag om meer uit je bedrijf te halen met online media, drukwerk en marketing. Er wordt goed nagedacht over wat voor jou werkt. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Iedereen geeft zijn eigen wensen en daar houden wij rekening mee.
Lees meer over ons als bedrijf...

WWW
ONLINE

Websites en applicaties maken die gewoon goed zijn, dat is onze kracht. Gewoon goed klinkt simpel, maar we denken juist heel goed na over de uitstraling en opbouw. Hierdoor zijn ze vindbaar en responsive.
Lees meer...

OFFLINE
OFFLINE

Reclamemateriaal nodig voor je bedrijf? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat het drukwerk aansluit bij je bestaande huisstijl. Geen huisstijl? Dan gaan onze vormgevers gelijk aan de slag.
Lees meer...

MARKETING
MARKETING

Het hebben van een mooie website of brochure is goed, maar het wordt pas echt geweldig als deze gezien worden door anderen! Wij zorgen ervoor dat bezoekers je weten te vinden zodat jij met je bedrijf kan groeien.
Lees meer...

HET LG CMS VAN LANDSTRA & DE GROOT WEBDESIGN

De bedrijfs website up-to-date houden moeilijk?

Met het Content Management Systeem, LGCMS, welke wij hebben ontwikkeld is dat verleden tijd! Je kunt eenvoudig teksten en foto's plaatsen om zo de bezoeker van je website te voorzien van actuele informatie. Het LG CMS is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik zodat iedereen er mee uit de voeten kan. En als het eventjes niet lukt bel je gewoon naar ons kantoor of kom je langs.
Wij helpen je direct!

MEER OVER HET LG-CMS


logo LGCMS

WIJ ZIJN TROTS OP ONS WERK

Wij zijn trots op het werk wat wij hebben gecreeërd. Dit willen wij natuurlijk zichtbaar maken. In onze portfolio een greep uit meer dan 20 jaar werk en de websites live bezoeken voor een ware beleving. Zelf ook een website hebben waar je trots op bent?

Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

basiliek

RESTAURANT DE BASILIEK

bouwbedrijf de KOOI

BOUWBEDRIJF KOOI