Sponsoring & MVO

Sponsoring

Landstra & de Groot webdesign is een bedrijf dat gevestigd is in Appingedam. In deze stad hebben zijn dan ook veel klanten gevestigd. Daarom vinden wij het belangrijk om ook een bijdrage te leveren aan deze 'community'. Zo sponsoren wij onder andere de volgende verenigingen en evenementen:

Zeemijenloop Delfzijl

Landstra & de Groot heeft een deel van kosten voor de bouw van de website voor haar rekening genomen als sponsoring. Het eindresultaat is te bewonderen op Zeemijlenloop Delfzijl

Voetbalvereniging De Pelikanen

Sinds december 2011 is Landstra & de Groot webdesign aangesloten bij de Business club van voetbalvereniging "de Pelikanen".

Fundorp

Onze junior programmeur Johan van Dam is organisator en vrijwillger in de wijk 'Westerdraai'. Onder de naam Fundorp worden er jaarlijks tal van evenementen georganiseerd. Landstra & de Groot webdesign heeft onder andere het Fundorp van een logo voorzien.

Beachvolleybal Appingedam

Op 6 juli 2012 werd in het centrum van Appingedam, bij de Nicolaikerk, een beachvolleybaltoernooi gespeeld. Mede georganiseerd door Gert. Landstra & de Groot webdesign stelde haar kantoor beschikbaar als vergaderruimte. Daarnaast was de vormgeving voor diverse media en drukwerk uitingen in handen van L&G webdesign.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)