Wil jij stage komen lopen?

Sinds de opening van het kantoorpand in januari 2008 heeft Landstra & de Groot webdesign continu een tweetal stageplekken beschikbaar binnen het bedrijf. Dit zijn stage- of afstudeerplekken op HBO- of MBO-niveau. Stage lopen doe je in een productieomgeving. Je zult na een kennismaking en een inwerkperiode volledig inzetbaar moeten zijn voor het bedrijf. Je inbreng wordt zeer op prijs gesteld.

Natuurlijk ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op internetgebied. Je voldoet aan een aantal specifieke eigenschappen die je in staat stellen om binnen het team te kunnen functioneren. Een aantal van die eigenschappen zijn:

  • Teamspeler
  • Zelfstandig
  • Verantwoordelijke houding
  • Met vrijheid om kunnen gaan
  • Tegen opbouwende kritiek kunnen
  • Basiskennis HTML / CSS / Javascript (jQuery)
  • Basiskennis Photoshop
  • Basiskennis programmeren (ASP.Net)


Wat kun je van ons verwachten?

Landstra & de Groot webdesign stelt een stageplaats voor jou beschikbaar in ruil voor kennis en productiviteit. Wat kun je van ons verwachten? Ten eerste een goede begeleiding. We gaan er vanuit dat je basiskennis hebt opgedaan door het volgen van de MBO- of HBO-opleiding. Dit proberen we door middel van 'live' opdrachten te verdiepen.

Stage lopen is een ontdekkingsreis waarin jij probeert te achterhalen of dit eigenlijk wel de richting is die bij je past. Daarnaast wordt er veel aandacht besteedt aan je werkhouding, de omgang met de klanten en samenwerking met het team. Het team vindt het erg belangrijk dat je leert denken als werknemer in plaats van als student.

De werkzaamheden

Het werk is zeer variabel en kan uiteen lopen van het creeëren van een vormgeving tot aan het schrijven van een handleiding voor ons CMS systeem. Aanvragen van een domeinnaam tot het inregelen van de e-mail bij een klant.

Ook een programmeur in wording kan bij ons volop aan de slag met de ontwikkeling van het CMS systeem, wat geschreven is in ASP.NET (VB). We laten jou niet alleen kennis maken met webdevelopment maar ook zal je in een later stadium een intake gesprek met een nieuwe klant moeten voeren.

Mocht je voldoende vertrouwen hebben gekweekt binnen het team kun je ook verantwoordelijk worden gesteld voor de opening en sluiting van het kantoor. Kortom alles is bij ons mogelijk mits jij aan ons bewijst dat je het aan kunt. Wij begrijpen ook wel dat stage lopen een ontdekking is van je mogelijkheden. Mede daarom wordt een stagiair gezien als ontdekkingsreiziger die volwaardig lid is van het team.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Landstra & de Groot webdesign is op grond van vastgestelde criteria gecertificeerd en geregistreerd in het register van erkende leerbedrijven onder code 02FW9901AH0006901.

Wil jij stage lopen bij Landstra & de Groot webdesign? Neem dan contact met ons op.