LG CMS Basis

Wilt u snel online met uw nieuwe website en toch volledig profiteren van de meeste functionaliteiten van het LG CMS? Dan is LG CMS Basis waarschijnlijk de juiste keuze voor u. Voor maar €47,50 p.m. kunt u een zeer volwaardige website presenteren aan uw bezoekers en klanten. Uw website word volledig opgeleverd naar uw wensen, inclusief een gratis finale check van LG zodat uw website optimaal van start gaat. Dat is de extra service die u mag verwachten van LG. 

Als extra service voorzien wij uw website van uw eigen logo, huisstijlkeur, een topbanner of logo en wordt de footer (onderkant van de pagina) voor u aangepast naar uw wensen. Dit alles uiteraard in samenspraak met u.

U kunt binnen no-time aan de slag met uw eigen website. Gebruik de kracht van het LG CMS en werf meer klanten voor uw bedrijf. Samen maken we uw (online) bedrijf tot een nog groter succes.

Ons CMS is compleet modulair (in blokken) opgebouwd en daardoor erg flexibel. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van externe databases of software en heeft u maatwerk wensen? Neem ook hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende oplossing.

 Met het zeer complete basis pakket van het LG CMS kunt u o.a.:

Contactformulier

Captcha