LG CMS Compleet

Stelt u nog hogere eisen aan de uitstraling en opties van uw website. Dan is het LG CMS Compleet pakket voor u wellicht de juiste keuze.  Naast alle opties die al in ons basispakket zitten heeft het Compleet pakket de volgende voordelen:

Alle buttons, knoppen, iconen en de menubalk worden door ons naar uw wensen vormgegeven. (in uw huisstijl). U heeft de opties om uw website meertalig uit te voeren. Voeg een frisse content slider toe aan uw website en maak gebruik van google maps, Twitterwall, extra subnavigatie items en slider in uw content, een textslider en tagged items. Wellicht zeggen deze opties u nu nog weinig. Alle bovenstaande items zijn clickable voor uitgebreide informatie. Wilt u meer info over ons compleet pakket? Schroom niet en neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op om alle opties voor uw bedrijf te bespreken. LG...van ons mag u meer verwachten!  

Meer mogelijkheden is meer kunnen vertellen aan de bezoeker

Tevens krijgt u bij het LG Compleet pakket volledige begeleiding in het vullen van de internetsite via het CMS. Onderstaand een aantal vragen die vaak gesteld worden en waarmee wij u op weg kunnen helpen.

  • Hoe moet ik omgaan met teksten voor op de site?
  • Hoe wordt ik goed vindbaar in zoekmachines (Google)?
  • Waar moeten de foto's aan voldoen?
  • Hoe ga ik om met nieuwsberichten?
  • Is social media ook inzetbaar voor mij?
  • Een eigen youtube kanaal is dat handig?

Landstra & de Groot webdesign gaat er samen met u voor zorgen dat u een goede start maakt met uw nieuwe internetsite.Voor meer informatie of vragen vult u onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Captcha