LG CMS Maatwerk

Intranet

Als u een bepaalde gedeelte van uw website af wilt schermen voor het world wide web. Bijvoorbeeld voor intern gebruik binnen uw bedrijf. Dan is een intranet omgeving een goede optie voor u. Hiermee kunt u documenten en gebruikers beheren. Daarmee geeft u een bepaalde gebruikersgroep toegang tot afgeschermde documenten.

Realworks koppeling

Heeft u een makelaarskantoor en wilt u uw woning- of bedrijfsaanbod presenteren op uw website? Wij zijn in staat om het LG CMS te koppelen aan Realworks. Het voordeel hiervan is dat u uw woningaanbod nog steeds op één plek beheert, namelijk via Realworks. Hierdoor doet u geen dubbel werk. Het LG CMS zorgt er voor dat uw woningen goed worden gepresenteerd op uw eigen website.

Wel wordt de database van uw woningaanbod apart opgeslagen. Dit heeft als voordeel dat u leuke dingen met uw woningaanbod kan doen. Denk hierbij aan het toevoegen van een Geo locatie of het aangeven van een 'Open huis dag' bij een woning.

Naast het online woningaanbod kunnen wij u ook van het ouderwetse presenteren van huizen afhelpen. Met het LG CMS kunt u uw woningaanbod op een groot LCD scherm in de vitrine van uw winkel presenteren. De foto's zijn hierdoor een stuk groter dan op een A3 afbeelding. Ook geeft het uw winkel een moderne en luxe uitstraling.

Vacaturebank

De gemeente Tynaarlo zet het LG CMS in om vrijwilligers in de gemeente te koppelen aan vrijwilligerswerk. Het syteem is zo ingericht dat een sollicitant gevolgd kan worden van aanmelding tot het moment dat hij werk heeft gevonden.

Interesse?

Heeft u zelf een internetoplossing nodig waar de oplossing niet direct voorhanden ligt? Neem dan contact met ons op en wij kunnen een maatwerk oplossing voor u realiseren.