Marketing

Online Marketing

Dankzij Landstra & de Groot haal je meer uit jouw online marketing. Wij bouwen professionele websites en ontzorgen ook jouw online marketing-activiteiten. Wij vergroten jouw naamsbekendheid zodat je hoger in de zoekresultaten van Google komt. Dit doen wij door verschillende marketingmiddelen in te zetten zoals Diensten en online adverteren. Wij bepalen samen met jou wat jouw bedrijf nodig heeft om je marketingactiviteiten te verbeteren. Daarnaast helpen wij je met het opzetten van een social media-campagne. Dit verbetert je bereik en biedt extra contactmogelijkheden met jouw klanten.

Maak nu een afspraak met ons

 

Marketing door jouw vindbaarheid te verbeteren

Onze marketingstrategie is gericht op het verbeteren van jouw online vindbaarheid en het vergroten van je bereik. Wij geven je advies over hoe je jouw klanten overhaalt jouw product af te nemen en hoe je goede nazorg levert. Bij nazorg is het belangrijk om goed te communiceren met de klant. Hierdoor lever je een goede service en vergroot de kans op herhaalaankopen. Het tovert jouw klanten om tot ambassadeurs van je bedrijf. Je verbeterd jouw nazorg door vindbaar en bereikbaar te zijn.

Als je meer wilt adverteren, adviseren wij onder andere over het opzetten van een Google Adwords campagne. Deze vorm van marketing zorgt dat je hoger in de zoekresultaten verschijnt. Wij kunnen deze campagne ook samen laten vallen met de content op jouw website waardoor je nog beter vindbaar bent. Er zijn talloze mogelijkheden dus kom langs en laat je verrassen. Met behulp van applicaties zoals Google Analytics krijg jij inzicht in verschillende statistieken over jouw bezoekers. Meten is weten en door hierop te reageren, bind je bezoekers aan jouw website. Heb je bijvoorbeeld veel bezoekers maar blijven zij niet hangen, dan is het tijd om in te grijpen. Wij helpen je hierbij. Wij ontzorgen bij het schrijven van de verschillende (web)teksten.

Afspraak maken?

 

Marketing via social media

Wij helpen jou bij het opzetten en verbeteren van jouw marketing via verschillende social media kanalen. Social media vergroten je vindbaarheid. De combinatie met een goede website zorgt voor een degelijke en transparante uitstraling op het web. De kracht van social media ligt in de combinatie ervan. De verschillende media hebben ieder hun eigen gebruikers en voor- en nadelen. Bereikbaarheid en marketing via meerdere kanalen betekend dus meer variatie, meer klanten maar vooral meer betrokkenheid.

Een bedrijvenpagina op Facebook is de ideale plek om een grote groep mensen in één keer te bereiken. Social media werken met connecties. Volgens de theorie van “Six degrees of separation” kan ieder persoon binnen maximaal 6 connecties in contact komen met ieder ander persoon op aarde. Wanneer gebruikers jouw pagina delen, neemt het bereik dus exponentieel toe. Facebook heeft tevens een persoonlijk karakter. Dit maakt het makkelijker voor gebruikers om bedrijven te benaderen. Door hier goed op in te spelen, biedt jij jouw klanten een platform waardoor er interactie ontstaat.Twitter en LinkedIn zijn zakelijker dan Facebook. Je kunt Twitter handig inzetten voor bijvoorbeeld:

  • Het werven van nieuwe werknemers
  • Het verspreiden of versterken van uw reclame campagnes
  • Het aanbevelen van aanbiedingen
  • En nog veel meer

Gebruikers delen hun passies en ontdekken wat er in de wereld gebeurt. Door te reageren vergroot jij jouw service richting je klanten en door berichten te delen, vergroot je jouw maatschappelijke betrokkenheid. LinkedIn wordt voornamelijk gebruikt om werknemers te werven, branche-gerelateerde artikelen te plaatsen en zakelijke connecties te leggen. Daarnaast kun je jouw producten en/of diensten profileren door bijzondere eigenschappen te benadrukken en nieuwtjes te plaatsen. Er zijn ook mogelijkheden om de aandacht van gebruikers te vestigen op jouw producten of diensten. 

Er zijn ook mogelijkheden om te adverteren om de aandacht van gebruikers te vestigen op jouw producten of diensten.