Marketing

Online Marketing | Landstra & de Groot Webdesign

Dankzij Landstra & de Groot haal jij meer uit je online marketing. Wij bouwen professionele websites en adviseren je over je online marketing-activiteiten. Wij vergroten je naamsbekendheid zodat jij hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. Dit doen we door verschillende marketingmiddelen in te zetten zoals zoekmachineoptimalisatie, online adverteren en social media marketing. Wij bepalen samen met jou wat jouw bedrijf nodig heeft om je marketingactiviteiten te verbeteren. Daarnaast helpen wij je met het opzetten van een social media-campagne. Dit verbetert je bereik en biedt extra contactmogelijkheden met jouw klanten.

 

Maak gelijk een afspraak!

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Verbeter jouw vindbaarheid door zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is de meest duurzame vorm van zoekmachine marketing op de lange termijn en er zijn geen kosten per klik voor bezoekers naar jouw website. Samen bepalen wij de beste zoekwoorden voor jouw website. Hier gaan we SEO (web)teksten mee schrijven. Wil jij ook hoger scoren in de organische zoekresultaten van Google?
Lees dan snel verder...

 

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden). Zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten verschijnt. Met behulp van SEA kun je meer traffic naar je website krijgen en je naamsbekendheid verhogen.  Wil jij graag succesvol adverteren maar weet je niet waar je moet beginnen?
Lees dan snel verder...

 

Social media Marketing

Social media marketing is een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken en te vergroten. Wil jij je naamsbekendheid vergroten via LinkedIn, Facebook, Instagram of een andere Social media platform? Wij bepalen graag samen met jou een gepaste strategie en zorgen we dat de juist hulpmiddelen worden ingezet.
Lees snel verder...

 

Landstra & de Groot, goed gevonden!

 

Waarom online marketing door Landstra en de Groot?

Landstra & de Groot webdesign is sinds 1997 in Appingedam actief in de wereld van webdesign. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van websites, webshops, drukwerk, huisstijlen en logo's. Daarnaast zijn we vaardig in het uitvoeren van (online) marketing werkzaamheden. Door onze expertise kunnen we jou ondersteunen bij al je online marketing activiteiten. Voordat wij starten met onze werkzaamheden voeren we eerst een analyse uit en kijken we naar jouw wensen en voorkeuren. Er wordt vanaf de start een ijzersterke online marketing strategie vastgesteld inclusief haalbare doelstellingen.

 

  • Online marketing advies wanneer jij het nodig hebt
  • Ondersteuning in social media marketing
  • Sterk in website migratie en software development
  • Zorgen voor een verbeterde online zichtbaarheid
  • 20 jaar ervaring
  • Eigen Content Management Systeem (LG CMS)
  • Persoonlijk contact

 

Neem contact op!