Beeldmateriaal

Beeldmateriaal | Landstra & de Groot Webdesign.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Video's en ander beeldmateriaal zijn daarom een efficiënte manier om je boodschap over te brengen aan jouw doelgroepen. Professioneel beeldmateriaal is belangrijk omdat bezoekers binnen 10 seconden bepalen of zij op jouw website blijven of niet. Dankzij ons LG CMS systeem plaats je zelf beeldmateriaal op jouw website.

 

 

Beeldmateriaal is onderdeel van jouw webdesign

 

Maak gelijk een afspraak!

 

Foto's: Serge Duursma

 

Professioneel beeldmateriaal

Wij werken met een professionele en ervaren fotograaf. We beginnen met een overleg over jouw wensen en doelen voor jouw website. Daarna maken wij een afspraak met de fotograaf om bij jou langs te komen. Wij communiceren met deze fotograaf wat de wensen zijn voor jouw website. Zo komen we samen tot een mooi resultaat!

 

Bekijk hier foto's die zijn gemaakt voor Restaurant de Basiliek in Appingedam of lees het portfolio artikel!

Foto's: Serge Duursma

 

Het belang van persoonlijk beeldmateriaal

De content op jouw website is meer dan alleen tekst. Ook beeldmateriaal is een belangrijk onderdeel van de content op jouw website. 'Een foto zegt meer dan duizend woorden'. Met een foto creëer je een bepaalde sfeer op jouw website. Het is het zeker waard om te investeren in goed en persoonlijk beeldmateriaal. Laat je foto's maken via Landstra & de Groot Webdesign, wij zorgen voor maatwerk en zorgen dat jouw beeldmateriaal aansluit bij jouw website. Persoonlijk beeldmateriaal draagt bij aan een stukje authenticiteit en geloofwaardigheid.

 

Bekijk hier foto's die zijn gemaakt voor opleidingscentrum Nivi in Appingedam of lees het portfolio artikel!

Foto's: Serge Duursma

 

Bedrijfsvideo's | Geef een impressie van jouw bedrijf

Bedrijfsvideo's geven in korte tijd een duidelijke impressie van je bedrijf. Een sfeervolle video vergroot jouw kansen. Vertel jouw verhaal en laat zien wat je doet en waarom je dat doet. Wij helpen daarom graag om het verhaal achter jouw onderneming op beeld vast te leggen. 

Er zijn veel mogelijkheden. Zo kun je een bedrijfsvideo laten maken die een introductie geeft op jouw bedrijf, of laat een korte video maken om snel de aandacht van potentiële klanten te trekken. Wij passen ons aan aan jouw wensen. Het doel is om de aandacht van jouw bezoekers te trekken en aan te zetten tot actie.

 

Bekijk een bedrijfsvideo die via ons is gemaakt

 

 

Landstra & de Groot, goed gevonden!

Wij hebben al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites. Wij vinden het belangrijk dat het beeldmateriaal op jouw website laat zien wie jij bent en wat jij doet. Door een goede samenwerking met de klant, Landstra & de Groot en onze professionele fotograaf kunnen wij er voor zorgen dat het beeldmateriaal goed op jouw website aansluit.

  • Strategisch advies over de inzet van jouw beeldmateriaal
  • 20 Jaar ervaring
  • Professionele foto/videograaf
  • Eerlijk en transparant
  • Alles is mogelijk!

 

Neem direct contact op!