Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden). Zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten verschijnt. Met behulp van SEA kun je meer traffic naar je website genereren en je naamsbekendheid verhogen. Als je wilt adverteren, adviseren wij onder andere over het opzetten van een Google Adwords campagne. Dit is een goed kanaal om jouw campagne een steuntje in de rug te geven. Wij helpen je graag bij het inrichten van je Adwords campagne.

Wat zijn de voordelen van een Adwords campagne? 

  • Inzicht in verschillende statistieken over jouw bezoekers
  • Op korte termijn resultaat
  • Inzicht in de resultaten van jouw campagne
  • Je kunt bovenaan in de Google zoekresultaten worden weergeven op een zoekwoord, zonder dat je hiermee op een hoge positie staat in de organische zoekresultaten.

 

Maak direct een afspraak!

 


Analytics & Adwords | Zoekmachine Adverteren (SEA)

Het is ook mogelijk om Google Analytics te koppelen aan je Google Adwords Campagne. In Analytics wordt onderscheid gemaakt tussen bezoekers via de organische kant van google en via Adwords. Op deze manier krijg je duidelijk inzicht in de resultaten van je SEA en SEO campagnes. Meten is weten en door hierop te reageren, bind je bezoekers aan jouw website. Heb je bijvoorbeeld veel bezoekers maar blijven ze niet hangen? Dan is het tijd om in te grijpen.

Wat biedt Landstra & de Groot Webdesign?

Zoekmachine adverteren (SEA) is een gecompliceerd en langdurig proces.  Je hebt natuurlijk de optie om er zelf aan te beginnen maar je behaalt het beste resultaat wanneer je specialistische kennis in huis haalt. Wij helpen je graag bij de opzet van jouw campagnes en zorgen dat jij de beste resultaten behaalt. 

Zoekmachine adverteren (SEA) en  zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine adverteren is een goed middel om snel resultaat te behalen. Toch raden wij aan om zoekmachine adverteren te combineren met zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie gaat om de techniek, de populariteit en kwaliteit en relevantie van je content. Je wilt natuurlijk wel dat je bezoekers op je website blijven hangen wanneer ze je gevonden hebben. Lees hier meer over SEO en hoe we jou hierin kunnen ondersteunen. 

 

Lees meer over SEO

 

Landstra & de Groot Webdesign

Besteed je SEA uit aan Landstra & de Groot. Wij zijn al sinds 1997 actief in de wereld van webdesign. We kunnen je daarom goed adviseren over de beste keuzes voor jouw organisatie. Zorg dat je website beter vindbaar is met SEA bij Landstra & de Groot.

  • Online marketing advies
  • We communiceren op een manier die bij jouw organisatie past
  • 20 jaar ervaring
  • Zorgen voor een verbeterde online vindbaarheid
  • Specialistische kennis op het gebied van SEO/SEA

 

Neem direct contact met ons op!