Offline

Huisstijlen en drukwerk

 

Wij zijn jouw adres voor alle offline promotie. Wij kijken samen met jou wat je bedrijf nodig heeft om zich goed te kunnen presenteren. Denk hierbij niet alleen aan het ontwikkelen van flyers, posters en visitekaarten maar ook een compleet verzorgde eigen huisstijl. Er zijn talloze mogelijkheden dus kom langs en laat inspireren.

 

Maak nu een afspraak met ons

 

Huisstijl maken

 

Men zegt dat kleren de man maken. Dit geldt ook voor jouw huisstijl. Een aantrekkelijke en eenduidige huisstijl zorgt voor herkenbaarheid in al jouw offline promotie. Wij gaan samen met onze vormgever aan de slag om jouw offline promotie te verbeteren en je wensen werkelijkheid te laten worden. Middels jouw kernwaarden wordt bepaald welke uitstraling goed bij je past. Het gaat hierbij om elementen zoals naam, logo, kleuren, lettertypen, vorm en nog veel meer. Wij maken meerdere concepten waaruit je een keuze kunt maken. Op basis van deze keuze stellen we de gehele of gedeeltelijke huisstijl samen. Vervolgens kun je de huisstijl gebruiken op jouw website en offline promotie zoals:

  • Briefpapier
  • Visitekaartjes
  • Offertes
  • Facturen
  • Enveloppen
  • En nog veel meer

Drukwerk

Er is tegenwoordig veel onlinereclame en ook het smartphonegebruik neemt toe. Desondanks zijn er nog altijd mensen die de voorkeur hebben voor fysieke media. Flyers blijven daardoor een onmisbaar onderdeel van promotie.  Wij maken gebruik van verschillende drukkers. Dit biedt flexibiliteit en maakt dat wij alle promotiemiddelen kunnen verzorgen. Van briefpapier tot posters.

Visitekaarten zijn verlengstukken van je bedrijf. Je presenteert jouw bedrijf aan nieuwe klanten en verbeterd op deze manier je offline promotie. Visitekaarten verdwijnen meestal vrij snel in de portemonnee van de ontvanger. Het is daarom belangrijk om direct de juiste indruk achter te laten bij de ontvanger. Bedrijven moeten daarom creatief zijn als het gaat om de opmaak en inhoud. Het kleine formaat beperkt de tekstuele mogelijkheden en benadrukt het belang van creativiteit. Wij ontwikkelen visitekaarten die aansluiten op jouw wensen en een duidelijk beeld geven over jouw onderneming. Hierdoor zul je altijd opvallen.

 

 

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

Bedrijfsunits-Groningen
Marketing Stad Appingedam
Restaurant de Basiliek


Bekijk al ons werk

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

Bedrijfsunits-Groningen
Marketing Stad Appingedam
Restaurant de Basiliek