Online

Online 

Websites en webdesign

Landstra & de Groot is uw adres voor al uw online promotie. Wij bouwen mooie websites en webshops. Wij zorgen tevens voor een aantrekkelijk webdesign en helpen u met het beheren van uw content. Bij webdesign is het belangrijk om kijken wat uw website of webshop nodig heeft om zich goed te kunnen presenteren. U krijgt namelijk geen tweede kans voor een eerste indruk en uw website moet daarom een bepaalde aantrekkingskracht hebben.  Wij leggen uw website of webshop onder de loep en brengen in kaart wat nodig is om uw website te verbeteren. Wij hebben verschillende middelen die wij in kunnen zetten om uw website of webshop nèt dat beetje extra te geven.

 

Maak nu een afspraak met ons

 

Is uw website of webshop aantrekkelijk genoeg?

Bezoekers beoordelen binnen een fractie van een seconde hoe aantrekkelijk een website of webshop is. Goede websites hebben een mooi design en een passende huisstijl . Tevens hebben zij een goede techniek achter de website zodat de website snel laadt en daardoor klanten vasthoudt. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die 100% responsive zijn. Dit betekent dat zij zich automatisch aanpassen aan het scherm van de lezer. Dit maakt ze geschikt voor mobiel-, tablet- en desktopgebruik.Wij schrijven onze websites in programmeertalen die vindbaarheid in zoekmachines verbeteren. Hierdoor wordt uw website snel gevonden en blijven bezoekers hangen.

 

Content plaatsen en bijhouden

Wij adviseren over de structuur en inhoud van uw website. Hierdoor bevat uw website alle informatie die uw klanten nodig hebben. Dankzij ons eigen gebruiksvriendelijke LG CMS (Content Management Systeem) kan u uw website zelf beheren. U kunt naar eigen inzicht content plaatsen en bijhouden. Dit zorgt voor maatwerk. Door gadgets toe te voegen, krijgt uw website een extra dimensie. Indien gewenst, helpen wij u met het schrijven van aantrekkelijke (web)teksten over uw kernkwaliteiten en producten.

 

Webshop maken of verbeteren

Mensen winkelen tegenwoordig steeds meer online. Webshops worden steeds groter en succesvoller waardoor nieuwe webshops als paddestoelen uit de grond schieten. Deze beschikken over de nieuwste technische ontwikkelingen. Bedrijven moeten continu innoveren om de concurrentie voor te blijven. Wij helpen u met het opstarten en verbeteren van uw webshop.

 

Iedere webshop een uniek design

Landstra & de Groot is een reseller van CCVshop. Dankzij ons heeft u niet alleen persoonlijk contact maar kunt u ook gebruik maken van onze ervaring met de CCVshop. Wij zorgen dat iedere webshop een eigen unieke uitstraling heeft die aansluit op uw wensen. Wij zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling op ieder scherm. Met behulp van onze eigen onderhoudstool kunt u al uw wensen realiseren. Met deze tool kunt u onder andere producten beheren, het uiterlijk van de webshop aanpassen, pagina's vullen, voorraden instellen, verzendkosten instellen en nog veel meer. Dus kom langs of maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

 

Uw website met applicaties op maat

Applicaties op maat verbeteren uw website en bedrijfsvoering. Dankzij applicaties krijgt u bijvoorbeeld meer inzicht cijfers, kunt u efficiënter werken of sneller service verlenen. Onze applicaties zijn gebruiksvriendelijk. U heeft dus geen handleiding nodig en kunt deze gemakkelijk zelf beheren. Wij hebben verschillende applicaties ontwikkeld voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan een reserveringssysteem op de website van een restaurant. maatsystemen voor restaurants die reserveren en makkelijker en overzichtelijker maakt. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden zoals:

  • Online agendabeheer
  • Webmail
  • Offertes
  • Vacatures
  • Registratie
  • En nog veel meer

Beeldmateriaal voor op uw website

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Video's en ander beeldmateriaal zijn daarom een efficiënte manier om uw boodschap over te brengen op uw doelgroepen. Bedrijfsvideo's geven in korte tijd een duidelijke impressie van uw bedrijf. Een sfeervolle video vergroot uw kansen. Wij helpen daarom graag om het verhaal achter uw onderneming op beeld vast te leggen. Professioneel beeldmateriaal is belangrijk omdat bezoekers binnen 10 seconde bepalen of zij op uw website blijven of niet. Dankzij ons LG CMS systeem kunt u zelf beeldmateriaal op uw website plaatsen.

LEES MEER OVER HET LGCMS

 

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

BOUWBEDRIJF DE KOOI
BAGNAY SCHILDERS
RESTAURANT DE BASILIEK


BEKIJK AL ONS WERK

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

BOUWBEDRIJF DE KOOI
BAGNAY SCHILDERS
RESTAURANT DE BASILIEK