LG CMS

Content Management System

CMS staat voor Content Management Systeem. Het is een softwaretoepassing waarbij je eenvoudig zelf de inhoud van jouw website kan beheren. Landstra & de Groot heeft een eigen CMS. Je hoeft geen programmeerkennis te hebben om met ons CMS te werken.

Een CMS-syteem is gunstig voor minder technische mensen. Het grootste voordeel van CMS is dat je zelf de inhoud op ieder moment kunt bijwerken waardoor uw website altijd up-to-date is. Met ons LG CMS kun je zelf eenvoudig teksten en foto's aan jouw webpagina's toevoegen. Zo kun je bezoekers van alle benodigde informatie voorzien. Het LG CMS is zo ontwikkeld dat iedereen ermee uit de voeten kan. Wij hebben zelf allerlei veelgebruikte functies toegevoegd. De vormgeving en inhoud van de website zijn gescheiden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je per ongeluk aanpassingen aanbrengt aan je huisstijl en uitstraling. Jouw website heeft hierdoor altijd een consistente uitstraling. Mocht het eventjes niet lukken dan kun je ons altijd bellen of even langskomen, wij helpen je direct.

 

Maak nu een afspraak met ons

 

Verbeter je vindbaarheid met jouw CMS

Als je voor ons LG CMS kiest, krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kan inloggen.
Je kunt de beheerrechten van jouw medewerkers instellen waardoor je altijd invloed hebt op wie welke inhoud mag aanpassen. Met ons LG CMS kun je de structuur van jouw website makkelijk aanpassen. Je voegt makkelijk pagina's toe en kan tevens verschillende lagen toevoegen. Door dit logisch en consequent te doen, verbeter je tevens jouw vindbaarheid.
Lees hier meer over vindbaarheid. 

 

 

Wij leveren altijd maatwerk

Wij leveren altijd maatwerk zodat je altijd aan de behoeften van jouw klanten kunt voldoen. Wij helpen jouw LG CMS in te richten aan de hand van uw product- of dienstenaanbod. Laat je informeren en ontdek hoe jij jouw website optimaal kunt laten presenteren. Paginabeheer is de basis van LG CMS. Je kunt zelf inhoud toevoegen en verwijderen met behulp van een editor. Deze editor lijkt op Microsoft Word en is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt naar eigen inzicht verschillende functies toevoegen. Daarnaast kun je jouw website nog eenvoudiger bijwerken Het LG CMS wordt geleverd met een handleiding. De basis van het LG CMS kan worden uitgebreid met verschillende functies zoals:

 
 • Nieuwsberichten
 • Agendasysteem
 • Fotogalerie
 • Videotheek (YouTube)
 • Documenten bibliotheek
 • Formulieren generator
 • Producten catalogus
 • Projectinformatie systeem
 • Navigatie beheer
 • Meldingen systeem
 • Autorisatie CMS systeem

 

Lees meer over de mogelijkheden

 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons LG CMS? Neem contact met ons op of kom gewoon even binnen lopen. 

 

Neem contact op