Diensten

Onze diensten

 

Landstra & de Groot biedt talloze diensten aan die je website, marketing en vindbaarheid verbeteren.  Wij helpen je om jouw webteksten te optimaliseren waardoor je de juiste snaar weet te raken bij je bezoekers. Dankzij ons eigen Content Management Systeem kun je deze teksten altijd up-to-date houden. Daarnaast helpen wij om jouw vindbaarheid te verbeteren door marketingtools in te zetten zoals zoekmachine optimalisatie. Zoekmachineoptimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd.

 

Maak nu een afspraak met ons

 

Vindbaarheid verbeteren met behulp van zoekmachine-optimalisatie (SEO)

 

Zoekmachine optimalisatie houdt in dat je jouw website beter vindbaar maakt in zoekmachines. Google is veruit de grootste zoekmachine met een marktaandeel van 95%. Het is dus belangrijk om een webpagina zo in te richten dat Google de website beter "begrijpt". De inhoud van de website moet daarnaast aantrekkelijk en goed leesbaar zijn omdat u anders het risico loopt dat lezers afhaken. Wij zien SEO daarom als een middel om jouw vindbaarheid te verbeteren in plaats van een doel op zich. Jouw bezoekers hebben namelijk een vraag, behoefte of probleem en zijn opzoek naar informatie die ze hierbij helpt. De bezoekers moeten daarom altijd de informatie kunnen vinden die zij zoeken

 

Bel ons nu!

 

De juiste steekwoorden bepalen

Steekwoorden zijn een belangrijk onderdeel van onze SEO-dienst. Deze steekwoorden vertalen namelijk de wens van jouw klanten naar relevante informatie op jouw website. De juiste steekwoorden vergroten de kans dat jouw klanten op de juiste pagina terechtkomen en daardoor de juiste informatie vinden. Wij bepalen samen met jou welke steekwoorden het best bij je passen. Dit doen wij door in kaart te brengen welke behoeften jouw bezoekers hebben. Wij helpen je met het bepalen van jouw steekwoorden en geven advies over hoe je deze steekwoorden strategisch kunt gebruiken om jouw vindbaarheid te verbeteren. Dankzij ons eigen Content Management Systeem heb je zelf invloed over welke informatie je wel en niet op uw website wil hebben. Dit biedt flexibiliteit waardoor u altijd aan de wensen van jouw klanten kunt voldoen.


Vindbaarheid verbeteren door goede (web)teksten schrijven

Heb je een goed concept of idee voor een (web)tekst maar ook het gevoel dat jouw verhaal de lading nèt niet dekt? Maak dan gebruik van onze dienst als tekstschrijvers. Goede teksten zijn zowel on- als offline belangrijk omdat zij de lezer prikkelen en uitnodigen om door te lezen. Aantrekkelijke teksten betekenen het verschil tussen doorklikken en wegklikken. Je kunt bij ons terecht voor advies over webteksten, nieuwsbrieven, promotieteksten en nog veel meer. Het resultaat is een professionele uitstraling en tevreden bezoekers.


Marketingstrategie en -doelstellingen bepalen

Deze dienst heeft betrekking op het realiseren van jouw online, offline & marketing doelstellingen. Wij kijken samen met jou vooraf waar de grootste marketingkansen liggen. Daarna helpen wij je met het opstellen van de juiste strategie. Wij brengen in beeld waar de kansen en verbeterpunten liggen. Vervolgens gaan wij hard aan de slag om die kansen te pakken. Wij zorgen hierdoor voor meer bezoekers op jouw website en wanneer deze langer op je pagina blijven, levert dit meer omzet op. Dankzij onze strategieën krijg jij de middelen in handen om meer omzet te genereren. Landstra en de Groot is geen groot bedrijf. Met ons kun je echter wel alle kanten op. 

NEEM CONTACT OP

 

ONZE EIGEN CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

 

 

Je Website up-to-date houden moeilijk?

Met het Content Management Systeem die wij hebben ontwikkeld is het zelfs heel makkelijk! Je kunt eenvoudig teksten en foto's wijzigen om zo de bezoeker van je website te bedienen van actuele informatie. Het LG CMS is zo ontwikkeld dat iedereen mee uit de voeten kan. En als het eventjes niet lukt bel je gewoon of je komt langs. Wij helpen je direct!

 

LEES MEER OVER HET LGCMS