Stages

Stage inhoud

 

Sinds de opening van het kantoorpand in januari 2008 hebben wij altijd ruimte voor 2 stagiairs. Wij hebben stage- en afstudeerplekken op HBO- of MBO-niveau waarbij jij zelf de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt dus zelf wat je doet!

Landstra & de Groot is een productieomgeving. Jij begeeft je dus op de "werkvloer". Na een kennismaking en inwerkperiode zul je volledig inzetbaar zijn voor Landstra & de Groot en werken aan je eigen ontwikkeling. Dit betekent ook dat jij je een professionele eigen bijdrage gaat leveren aan onze bedrijfsvoering.

Er zijn natuurlijk wel een paar eisen waar je aan moet voldoen. Zo verwachten wij dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op internetgebied. Daarnaast moet je voldoen aan een aantal specifieke eigenschappen die je in staat stellen om binnen het team te kunnen functioneren. Wij verwachten zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en dat je met vrijheid om kan gaan. Daarnaast moet je enige basiskennis hebben over HTML / CSS / Javascript (jQuery), Photoshop en programmeren (ASP.Net). Op deze manier kun jij je optimaal ontwikkelen bij Landstra & de Groot!

 

Wat kun je van ons verwachten

 In ruil voor jouw kennis en inzet krijg jij goede begeleiding. Wij gaan er vanuit dat je basiskennis hebt opgedaan door het volgen van de MBO- of HBO-opleiding. We dagen jou door middel van 'live'-opdrachten uit om jouw kennis te verdiepen. Wij zien stage lopen een ontdekkingsreis waarin jij probeert te achterhalen of dit eigenlijk wel de richting is die bij je past en of jij je kan redden binnen een professionele omgeving. Wij besteden tevens aandacht aan je werkhouding, omgaan met klanten en samenwerking met het team. Wij vinden het belangrijk dat jij leert denken als werknemer in plaats van student.

Jouw werkzaamheden

 

Het werk is zeer variabel. Onze stagiairs hebben zich in het verleden bijvoorbeeld beziggehouden met het creëren van een vormgeving, het schrijven van een handleiding voor ons CMS systeem, Aanvragen van een domeinnaam en inregelen van de e-mail bij een klant. Daarnaast kan een programmeur in wording bij ons volop aan de slag met de ontwikkeling van het CMS systeem, wat geschreven is in ASP.NET (VB). We laten jou niet alleen kennis maken met webdevelopment maar ook zal je in een later stadium een intake gesprek met een nieuwe klant moeten voeren. Natuurlijk kun je in overleg ook zelf met een opdracht komen die aansluit op onze werkzaamheden. Mocht je voldoende vertrouwen hebben gekweekt binnen het team kun je ook verantwoordelijk worden gesteld voor de opening en sluiting van het kantoor. Kortom alles is bij ons mogelijk mits jij aan ons bewijst dat je het aan kunt. Wij begrijpen ook wel dat stage lopen een ontdekking is van je mogelijkheden. Mede daarom wordt een stagiair gezien als ontdekkingsreiziger die volwaardig lid is van het team.

Erkend leerbedrijf

Landstra & de Groot webdesign is op grond van vastgestelde criteria gecertificeerd en geregistreerd in het register van erkende leerbedrijven onder code 02FW9901AH0006901.

Wil jij stage lopen bij Landstra & de Groot webdesign? Neem dan contact met ons op.