Wie zijn wij


 

Gert de Groot

Eigenaar

Klaas Landstra

Eigenaar

Ik ben Gert de Groot. Sinds de start op 27 november 1997 eigenaar van Landstra & de Groot webdesign gevestigd in Appingedam. Begonnen op de spreekwoordelijke zolderkamer en in 2008 de grote stap gewaagd en volledig voor L&G aan de slag. Van zelf programmeren in kladblok en vormgeven in Dreamweaver naar personeel met specifieke specialiteiten.

Samen met mijn vrouw en 3 zonen woon ik in Appingedam. Elke ochtend wandel ik met de honden Storm en Bliksem, beide Friese stabijs, een rondje hondje.

Op kantoor houd ik mij bezig met onze klanten en ben naast Romy tevens aanspreekpunt van het bedrijf. Nieuwe klanten informeer ik graag over de mogelijkheden binnen Landstra & de Groot.

Naast eigenaar van dit mooie bedrijf ben ik tevens voorzitter van Marketing Stad Appingedam.

Ik ben Klaas Landstra en natuurlijk al vanaf het einde van de vorige eeuw heel nauw bij dit bedrijf betrokken. Ik ben ooit begonnen als programmeur, maar de laatste jaren vooral bezig met bedrijfsvoering, boekhouding, offertes enz. 

Naast deze werkzaamheden ben ik ook nog werkzaam als leidinggevende bij diverse gemeenten in de afgelopen 20 jaar.  Hier geef ik leiding aan of heb ik leiding gegeven aan P&O, ICT, juristen, inkoop/aanbestedingen, facilitair en overige bedrijfsvoeringsteams.

Daarnaast ben ik in de afgelopen jaren zeer actief geweest als muzikant (bassist, zanger) in de top 101 band Face to Face v.o.f. Met deze band hebben we honderden podia in heel Nederland mogen beklimmen. 


     
     

Romy

Office manager

Josanne

Online marketing

Ik ben Romy Bos, een 21 jarige studente uit Appingedam. Momenteel studeer ik ICT aan de Hanzehogeschool in Groningen. Bij Landstra & de Groot ken je mij als office manager en support.

Naast mijn werk bij Landstra & de Groot en mijn uitdagende studie probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien samen met mijn vriendin. Ik hou van reizen, avontuur en ben niet bang om risico's te nemen.

Ik ben van de organisatie en structuur, klanttevredenheid is mijn nummer één prioriteit. Als klant bij Landstra & de Groot zul je vaak van mij horen! Ik ben samen met Gert het aanspreekpunt van Landstra & de Groot Webdesign. 

Ik ben Josanne de Groot, 25 jaar en woonachtig in Appingedam. Momenteel ben ik nog bezig met mijn bachelor Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben ik parttime in dienst bij Landstra & de Groot.

Ik beheer onze eigen social media kanalen en ik help onze opdrachtgevers met het opzetten van een online strategie en ik zorg dat deze strategie gerealiseerd wordt.

Iedere opdracht zie ik als een leuke uitdaging om een bedrijf onder de aandacht te brengen door middel van online marketing. Ieder bedrijf vereist een andere aanpak en marketing inspanningen. Sociale media (adverteren), grafische vormgeving en content creatie zijn de vakgebieden waar ik me vooral mee bezig houdt. Heb je advies nodig op het gebied van sociale media of wil je graag dat wij dit van je overnemen? Neem dan gerust contact met ons op


     
       

David

Stagiair

Erik

Marketing Stad Appingedam

Ik ben David Laan, 23 jaar en ik woon in Delfzijl. Ik heb een diploma MBO Game Development en zit momenteel in jaar 3 van
HBO-ICT waar ik de richting Software Engineer volg.

Ik hou mij bezig met de programmeercode van het LG CMS. Het is fijn om bezig te kunnen zijn met waar ik goed in ben.

Naast school en werk ben ik regelmatig bezig met het ontwikkelen van mijn eigen apps. Ik hou erg van muziek, soms ben ik in mijn vrije tijd bezig met het maken van beats. 

Mijn naam is Erik Schouten. Ik ben 24 jaar oud, woon in Appingedam en heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Begin 2018 kwam ik in contact met Gert de Groot. Ik was nog opzoek naar een stageplaats voor mijn afstudeeronderzoek en Gert was een paar maanden daarvoor begonnen met Marketing Stad Appingedam.

Na mijn afstudeerstage kon ik direct bij Landstra en de Groot aan het werk. Daar houd ik mij voornamelijk bezig met Marketing Stad Appingedam. Het prettige is dat de lijnen heel kort zijn. Gert is voorzitter van Marketing Stad Appingedam waardoor wij heel snel actie kunnen ondernemen.

Het leukste aan mijn werk is dat geen dag hetzelfde is. Mijn takenpakket is ongelooflijk breed en daardoor sta ik iedere dag voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast kom ik met heel veel mensen in contact en leer ik elke dag wat nieuws.

     
        

Martijn

Developer

   

Ik ben Martijn Rozema, 19 jaar en ik woon in Appingedam.