Wie zijn wij

Landstra & de Groot

 

Landstra & de Groot webdesign is sinds 1997 in Appingedam actief in de wereld van webdesign. In januari 2008, brak een nieuwe tijd aan. Landstra & de Groot verhuisde van “de huiskamer” naar het historische centrum van Appingedam. Onze servicegerichte strategie heeft door de jaren heen geleid tot een sterk groeiende klantenkring.

 

Wij willen ons verder onderscheiden van onze concurrentie. Ons doel is om ideeën te creëren en nieuwe inovatieve CMS gestuurde internetsites te bouwen voor onze huidige en toekomstige klanten. Dit doen wij door oplossingen te vinden voor iedere wens. Wij beperken ons niet alleen tot onze CMS-systemen maar bieden ook zeer verschillende diensten aan. Maatwerk is voor ons geen uitzondering. Het is de dagelijkse standaard. Wij willen u helpen bij al jouw vraagstukken op het gebied van webdesign, marketing, promotie, drukwerk, social media, huisstijlen, logo;s en nog veel meer. Je bent op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur van harte welkom om binnen te lopen met je vragen. Bellen of mailen kan uiteraard ook.

 

Maak nu een afspraak met ons

 

Onze werkwijze

 

Zodra u een afspraak heeft gemaakt, is het tijd voor een vrijblijvend oriënterend gesprek op het kantoor van Landstra & de Groot. In dit gesprek vertalen wij uw wensen naar haalbare doelen. Wij leggen uw specifieke situatie onder de loep en komen met een voorstel over hoe wij uw organisatie het beste kunnen helpen. Middels een intakeformulier worden de belangrijkste onderdelen uit dit gesprek vastgelegd. Wij maken een offerte op basis van het vrijblijvende gesprek. Indien akkoord gaan wij hard aan de slag om uw wensen te realiseren. Bij onze online en offline werkzaamheden gaat dit vrijwel altijd in 2 fases.

 

Allereerst gaan wij aan de slag met de vormgeving. Dit heeft betrekking op de huisstijl, technische mogelijkheden en de kernwoorden. Wij maken een voorlopig ontwerp wat je ter beoordeling krijgt voorgelegd. Je beoordeelt het voorlopige ontwerp en geeft feedback. Deze fase wordt steeds herhaald totdat jij tevreden bent.

De tweede fase is de technische ontwikkeling en oplevering. Onze programmeur gaat hard aan de slag om jouw wens te realiseren. Vervolgens testen wij de website alvorens deze aan je te presenteren. Wij kijken tot in detail of de website naar behoren functioneert. Ten slotte krijg je uitleg over ons LG CMS(Content Management Systeem). Dankzij ons CMS-systeem heb jij zeggenschap over de inhoud en kun je deze naar eigen inzicht aanpassen. Zijn beide partijen tevreden, dan gaat het product online en kun je rekenen op onze gedegen ondersteuning.

 

Landstra & de Groot is van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 0596 - 683 328. Daarnaast kun je ons altijd benaderen door gebruik te maken van het online contactformulier. Je kunt tevens een mail sturen naar info@landstradegroot.nl. Ben jij opzoek naar een leuke stage op HBO- of MBO-niveau? klik dan hier en ontdek de mogelijkheden.