Wie zijn wij


 

Gert de Groot

Eigenaar

Klaas Landstra

Eigenaar

Ik ben Gert de Groot. Sinds de start op 27 november 1997 eigenaar van Landstra & de Groot webdesign gevestigd in Appingedam. Begonnen op de spreekwoordelijke zolderkamer en in 2008 de grote stap gewaagd en volledig voor L&G aan de slag. Van zelf programmeren in kladblok en vormgeven in Dreamweaver naar personeel met specifieke specialiteiten.

Samen met mijn vrouw en 3 zonen woon ik in Appingedam. Elke ochtend wandel ik met de honden Storm en Bliksem, beide Friese stabijs, een rondje hondje.

Op kantoor houd ik mij bezig met onze klanten en ben naast Romy tevens aanspreekpunt van het bedrijf. Nieuwe klanten informeer ik graag over de mogelijkheden binnen Landstra & de Groot.

Naast eigenaar van dit mooie bedrijf ben ik tevens voorzitter van Marketing Stad Appingedam.

Ik ben Klaas Landstra en natuurlijk al vanaf het einde van de vorige eeuw heel nauw bij dit bedrijf betrokken. Ik ben ooit begonnen als programmeur, maar de laatste jaren vooral bezig met bedrijfsvoering, boekhouding, offertes enz. 

Naast deze werkzaamheden ben ik ook nog werkzaam als leidinggevende bij diverse gemeenten in de afgelopen 20 jaar.  Hier geef ik leiding aan of heb ik leiding gegeven aan P&O, ICT, juristen, inkoop/aanbestedingen, facilitair en overige bedrijfsvoeringsteams.

Daarnaast ben ik in de afgelopen jaren zeer actief geweest als muzikant (bassist, zanger) in de top 101 band Face to Face v.o.f. Met deze band hebben we honderden podia in heel Nederland mogen beklimmen. 


     
     

Josanne

Online marketing & Office Manager

David

Programmeur

Ik ben Josanne de Groot, 27  jaar en ik woon samen met vriend, hond en kat in Delfzijl.

Ik ben full-time in dienst bij Landstra & de Groot. Ik begeleid de website projecten en ik ondersteun onze opdrachtgevers bij het opzetten van een online strategie en ik zorg dat deze strategie gerealiseerd wordt. Iedere opdracht zie ik als een leuke uitdaging om een bedrijf onder de aandacht te brengen door middel van online marketing. Ieder bedrijf is anders en vereist daarom een andere aanpak en marketing inspanningen.

Sociale media (adverteren), grafische vormgeving en content creatie zijn de vakgebieden waar ik me vooral mee bezig houd.  

 

Ik ben David Laan, 23 jaar en ik woon in Delfzijl. Ik heb een diploma MBO Game Development en zit momenteel in jaar 3 van
HBO-ICT waar ik de richting Software Engineer volg.

Ik hou mij bezig met de programmeercode van Umbraco. Het is fijn om bezig te kunnen zijn met waar ik goed in ben.

Naast school en werk ben ik regelmatig bezig met het ontwikkelen van mijn eigen apps. Ik hou erg van muziek, soms ben ik in mijn vrije tijd bezig met het maken van beats. 

 

     
     

Martijn

Programmeur

   

Ik ben Martijn Rozema, 19 jaar en ik woon in Appingedam.