Camping de Borkeld

Camping de Borkeld, website met reserveringssysteem

..

 

Bekijk de website!

 

Vormgeving van de website ontwerpen

..

 

 

Reserveringssysteem

Voordat we een nieuw reserveringssysteem konden bouwen moest deze eerst in detail worden uitgewerkt. In overleg met de klant hebben we een functioneel ontwerp gemaakt en deze laten goedkeuren. Voor een reserveringssysteem voor een camping is veel informatie nodig zoals het aantal velden en hoeveel kampeerplaatsen er op deze velden zijn.  Ook was het belangrijk om rekening te houden met de aansluitingen op de velden en kampeerplaatsen. Dit zijn allemaal gegevens waar wij van tevoren over na moesten denken. Op deze manier lopen we niet halverwege het proces tegen onduidelijkheden aan. 

Het originele plan was om het reserveringssysteem die we gebruiken voor Restaurant de Basiliek te kopiëren en aan te passen naar de wensen van Camping de Borkeld. Bij nader inzien bleek dat dit toch niet ging werken, er waren teveel verschillen waar we rekening mee moesten houden. Er moest dus een compleet nieuw reserveringssysteem gemaakt gaan worden.

Na goedkeuring van het nieuwe functioneel ontwerp is onze programmeur begonnen met het bouwen van het nieuwe reserveringssysteem.

 

Review van de Borkeld

- Camping de Borkeld

SEO teksten

..

 

Bekijk de website!