Groenewold & Dijkhuizen

Groenewold & Dijkhuizen is een Hyundai dealer gevestigd in Delfzijl. Het bedrijf was toe aan een nieuwe website en kwam naar Landstra & de Groot om dit te realiseren. 

Het was belangrijk dat de occasions op de website konden worden uitgelicht en dat de module gebruiksvriendelijk zou zijn. Ook moest het via de website mogelijk zijn om verschillende afspraken in te plannen, zowel voor een proefrit als een afspraak bij de werkplaats.

Groenewold & Dijkhuizen is één van de weinige Hyundai dealers waar waterstofauto's aangeschaft kunnen worden. Het was daarom erg belangrijk dat er ruimte op de website kwam om informatie over waterstof te delen en de voordelen van het rijden in een waterstofauto te communiceren. 

 

Het vormgeven van de website ontwerpen

Op basis van de wensen van Groenewold & Dijkhuizen is de grafisch vormgever aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website. De huisstijl moest overeenkomen met de huisstijl van Hyundai. De website moest verder rustig en overzichtelijk blijven. Genoeg witruimte speelde hierbij een belangrijke rol. 

       

 

Bekijk het eindresultaat

 

Beeldmateriaal verzamelen 

Groenewold & Dijkhuizen had net een verbouwing achter de rug. De showroom was volledig vernieuwd en dit was voor ons de uitgelezen kans om mooie foto's te laten maken. De fotograaf is langs geweest en heeft mooi beeldmateriaal geschoten wat perfect te gebruiken was op de nieuwe website van Groenewold & Dijkhuizen.

 

Teksten schrijven (SEO)

Voor de website van Groenewold & Dijkhuizen hebben we meerdere SEO teksten geschreven. De SEO teksten voor Google zijn in samenwerking met onze partner geschreven. Ze zijn ook gemaakt voor meerdere plaatsnamen, waardoor de website ook daar goed vindbaar is. Verder hebben we ook SEO teksten geschreven voor de waterstof, occasions en duurzaam rijden.  

Ook je vindbaarheid verbeteren?

 

Occasions

Onze programmeur heeft een mooie occasion widget gebouwd. Via het achterliggende systeem van Groenewold & Dijkhuizen worden de occasions geïmporteerd en op de website weergeven. Door dit te automatiseren hoeft Groenewold & Dijkhuizen de occasions maar 1 keer in het systeem in te voeren. Een hoop gebruiksgemak dus! 

 

Nieuwe modellen

Ook de nieuwe modellen mochten natuurlijk niet ontbreken op de website van Groenewold & Dijkhuizen. De allernieuwste Hyundai modellen met de modernste features zijn te bewonderen op de modellen pagina. 

Bekijk hier de nieuwe modellen!