Webdesign

Webdesign Appingedam

Landstra & de Groot is hét adres voor webdesign en online promotie in Appingedam. Wij kijken samen met jou naar wat je bedrijf nodig heeft om zich online goed te kunnen presenteren en hoe je jouw website kunt verbeteren door middel van webdesign. Wij hebben verschillende middelen om jouw website of webshop nèt dat beetje extra te geven.

 

Maak gelijk een afspraak!

 

Webdesign van websites

Websites met een mooie huisstijl en een goede techniek achter de website maken een website aantrekkelijk voor jouw klanten. Hierdoor hou jij jouw klanten vast. Wij adviseren je over de structuur en inhoud van jouw website. Hierdoor bevat je website alle informatie die jouw klanten nodig hebben. De inhoud op jouw website kun je beheren in ons eigen gebruiksvriendelijke LG CMS. Indien gewenst, helpen onze tekstschrijvers bij het verwoorden van jouw kernkwaliteiten en producten. Kortom webdesign op maat.
Lees meer over websites...

 

Webdesign voor webshops

Wij helpen jou met het opstarten en verbeteren van jouw webshop. Landstra & de Groot is een reseller van CCVshop. Dankzij ons heb je niet alleen persoonlijk contact maar kun je ook gebruik maken van onze ervaring met de CCVshop. Wij zorgen dat iedere webshop een eigen unieke uitstraling heeft die aansluit op jouw wensen.
Lees meer over webshops...

 

Diensten

Landstra & de Groot Webdesign gaat verder dan alleen het ontwikkelen van een webdesign. Wij bieden talloze diensten aan om de ervaring van de gebruikers op jouw website nog beter te maken. Denk hierbij aan:

  • City Marketing
  • Reserveringssystemen
  • Online agendabeheer
  • Vacatures
  • En nog véél meer!

 

Lees meer over onze diensten

 

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

Bedrijfsunits-Groningen
Marketing Stad Appingedam
Restaurant de Basiliek


Bekijk al ons werk

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

Bedrijfsunits-Groningen
Marketing Stad Appingedam
Restaurant de BasiliekBeeldmateriaal

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Video's en ander beeldmateriaal zijn daarom een efficiënte manier om je boodschap over te brengen aan jouw doelgroepen. We beginnen met een overleg met jou over de wensen en doelen voor jouw website. Wij communiceren met onze professionele fotograaf wat de wensen zijn voor jouw website. Zo komen we samen tot een mooi resultaat!
Lees meer over beeldmateriaal...

 

Online Marketing

Wij vergroten je naamsbekendheid zodat jij hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. Dit doen we door verschillende marketingmiddelen in te zetten zoals zoekmachineoptimalisatie, online adverteren en social media marketing. Wij bepalen samen met jou wat jouw bedrijf nodig heeft om je marketingactiviteiten te verbeteren. Daarnaast helpen wij je met het opzetten van een social media-campagne. Dit verbetert je bereik en biedt extra contactmogelijkheden met jouw klanten.
Lees meer over online marketing...

 

Landstra & de Groot, goed gevonden! 

 

Landstra & de Groot Webdesign

Al vanaf 1997 zijn wij actief op gebied van webdesign. We zijn dan ook ervaren en kunnen jou goed adviseren op wat het beste is voor jouw website of webshop. Naast het ontwerpen en bouwen van websites kunnen wij ook beeldmateriaal of online marketing voor jou verzorgen. Alles is mogelijk bij Landstra & de Groot.

  • 20 Jaar ervaring
  • Eigen Content Management Systeem (LGCMS)
  • Persoonlijk contact
  • Sterk in website migratie en software development
  • Zorgen voor een verbeterde online zichtbaarheid

 

Neem contact op!