Huisstijl

Huisstijl ontwikkeling

Als organisatie wil je goede indruk maken bij je doelgroep. Je wilt een beeld dat past bij je imago en identiteit. Een goede uitstraling in de vorm van een huisstijl is daarbij van belang. Onze vormgever gaat aan de slag met het vertalen van jouw wensen naar een visuele identiteit. Aan de hand van jouw kernwaarden wordt bepaald welke uitstraling goed bij je past.

Voordelen van een goede huisstijl: 

  • Een huisstijl zorgt voor herkenning van je organisatie
  • Je onderscheidt je van je concurrenten
  • Het vergemakkelijkt verdere design en communicatie uitingen
  • Het schept vertrouwen en geloofwaardigheid 

 

Maak direct een afspraak!

 

Elementen binnen een huisstijl 

Een huisstijl zorgt voor onderscheiding van je concurrenten.  De visuele identiteit van de organisatie is meer dan alleen een logo. Andere elementen van een goede huisstijl zijn de slogan, het kleurgebruik, typografie, lay-out en fotografie. Wij maken samen met onze vormgever meerdere concepten waar je een keuze uit kunt maken. Op basis van deze keuze stellen we de gehele of gedeeltelijke huisstijl samen. Vervolgens kun je de huisstijl gebruiken op je online kanalen en je offline promotie middelen. 

 

Bekijk ons portfolio!

Huisstijl boek: (huisstijl bewaking)

Speciaal voor jou leggen je huisstijl vast in een huisstijlboek. Hierin staat precies omschreven waaruit jouw huisstijl bestaat zodat jij dit gemakkelijk op ieder medium kunt toepassen. Denk aan de richtlijnen voor het logo gebruik, kleurgebruik, typografie en stijlelementen. Het huisstijlboek is altijd een dynamisch document en kan op ieder moment worden bijgewerkt. Iedereen die bij jouw bedrijf gaat werken, kan hierin lezen hoe zij de huisstijl moeten toepassen. 

Huisstijl op jouw website

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, dit geldt ook voor websites. Bezoekers beoordelen binnen een fractie van een seconde hoe aantrekkelijk een website is. Goede websites met een mooie huisstijl en een goede techniek achter de website maken een website aantrekkelijk voor jouw klanten. Hierdoor houdt jij jouw klanten vast. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die 100% responsive zijn. Dit betekent dat zij geschikt zijn voor mobiel-, tablet- of desktopgebruik.

Onze professionele vormgever kan voor jou niet alleen een persoonlijke huisstijl ontwerpen, maar gebruikt deze huisstijl ook voor het design van jouw website. Wil jij ook een website ontwikkeld in jouw huisstijl?
Lees meer over websites...

 

Waarom Landstra en de Groot? 

  • Jarenlange ervaring met het ontwerpen van huisstijl
  • Wij luisteren naar jouw wensen 
  • Persoonlijk contact
  • Eerlijk en transparant

 

Neem direct contact op!