Websites

Websites | Landstra & de Groot Webdesign.

Landstra & de Groot Webdesign is hét adres voor het design van websites in Appingedam en omstreken. Wij kijken samen met jou wat je bedrijf nodig heeft om zich online goed te kunnen presenteren en hoe jij jouw website kunt verbeteren door middel van webdesign. Wij hebben verschillende middelen om jouw website nèt dat beetje extra te geven.

 • Geschikt voor mobiel-, tablet- of desktopgebruik
 • Aantrekkelijk design op basis van jouw eigen huisstijl
 • Veel aandacht voor vindbaarheid
 • Advies over structuur en inhoud op jouw website
 • Eenvoudig beheer met ons eigen CMS

 

Neem contact met ons op

 

Unieke maatwerk websites

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, dit geldt ook voor websites. Bezoekers beoordelen binnen een fractie van een seconde hoe aantrekkelijk een website is.

Goede websites met een mooie huisstijl en een goede techniek achter de website maken een website aantrekkelijk voor jouw klanten. Hierdoor houdt jij jouw klanten vast. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die 100% responsive zijn. Dit betekent dat zij geschikt zijn voor mobiel-, tablet- of desktopgebruik. 

Wij adviseren je over de structuur en inhoud van jouw website. Hierdoor bevat je website alle informatie die jouw klanten nodig hebben. Indien gewenst helpen onze tekstschrijvers bij het verwoorden van jouw kernkwaliteiten en producten. Kortom webdesign op maat.

 

Websites beheren met het LG CMS

Dankzij ons eigen gebruiksvriendelijke LG CMS (Content Management Systeem) kan jij
jouw website zelf beheren. Je kunt eenvoudig teksten en foto's wijzigen om zo de bezoeker van je website te bedienen van actuele informatie. Dit zorgt voor maatwerk. Het LG CMS is zo ontwikkeld dat iedereen er mee uit de voeten kan. Als het eventjes niet lukt bel je gewoon of kom je langs. Wij helpen je direct!

Doordat wij ons eigen CMS hebben, kunnen wij deze aanpassen naar jouw website. We hebben de mogelijkheid om nieuwe functies toe te voegen en aan te passen naar jouw wensen. Wij leveren altijd maatwerk zodat je altijd aan de behoeften van jouw klanten kunt voldoen. Wij helpen jouw LG CMS in te richten aan de hand van uw product- of dienstenaanbod. Je hebt hier zelf geen technische kennis voor nodig en wij staan altijd voor je klaar bij onduidelijkheden.

 

Lees meer over ons LG CMS

 

Zo pakken wij nieuwe maatwerk websites aan

 

Jouw website met applicaties op maat

Applicaties op maat verbeteren jouw website en bedrijfsvoering. Dankzij applicaties krijg je bijvoorbeeld meer inzicht cijfers, kun je efficiënter werken of sneller service verlenen. Onze applicaties zijn gebruiksvriendelijk. Je hebt dus geen handleiding nodig en kunt deze gemakkelijk zelf beheren. Wij hebben verschillende applicaties ontwikkeld voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan een reserveringssysteem op de website van een restaurant. Dit maakt voor restaurants reserveren makkelijker en overzichtelijker. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden zoals:

 • Online agendabeheer
 • Webmail
 • Offertes
 • Vacatures
 • Registratie
 • En nog veel meer

 

Lees meer over onze diensten

 

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

Bedrijfsunits-Groningen
Marketing Stad Appingedam
Restaurant de Basiliek


Bekijk al ons werk

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

Bedrijfsunits-Groningen
Marketing Stad Appingedam
Restaurant de Basiliek 

Online Marketing en vindbaarheid

Landstra & de Groot maakt tevens gebruik van programmeertalen die de vindbaarheid  in zoekmachines verbeteren. Hierdoor wordt jouw website snel gevonden en blijven bezoekers hangen. 
Lees meer over online marketing...

 

Webshops

Wil je graag producten gaan verkopen, dan is het verstandig om te denken aan het maken van een webshop. Wij helpen jou met het opstarten en verbeteren van jouw maatwerk webshop. Landstra & de Groot is een reseller van CCVshop. Dankzij ons heb je niet alleen persoonlijk contact maar kun je ook gebruik maken van onze ervaring met de CCVshop. Wij zorgen dat iedere webshop een eigen unieke uitstraling heeft die aansluit op jouw wensen. 
Lees meer over webshops...

 

Waarom Landstra & de Groot Webdesign?

Landstra & de Groot Webdesign in Appingedam heeft al 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites op maat. Wij bieden jou persoonlijk advies en nemen de tijd om samen tot een eindproduct te komen dat aansluit op jouw wensen. Daarnaast bieden wij naast websites ook webshops, online marketing en drukwerk aan. Je kunt bij Landstra & de Groot dus terecht voor al jouw webdesign en marketing wensen. Wij zijn gespecialiseerd in goede vindbaarheid. Landstra & de Groot, goed gevonden!

 • Gevestigd in Appingedam
 • 20 Jaar ervaring
 • Doorlopend online marketing advies
 • Flexibel en vooral klantgericht
 • Eerlijk en transparant
 • Alles is mogelijk!

 

Neem direct contact op!