Diensten

Onze Diensten | Landstra & de Groot Webdesign

Landstra & de Groot biedt talloze diensten aan die jouw website, marketing, vindbaarheid verbeteren. Ook kunnen wij je voorzien in diensten die (werk) processen binnen jouw organisatie optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een intranet, reserveringssysteem of een applicatie. 

  • City Marketing
  • Reserveringssystemen
  • Applicaties 
  • Intranet 

 

Maak nu een afspraak!

 

City Marketing diensten

Landstra & de Groot houdt zich ook bezig met city marketing. Zo hebben wij voor de stad Appingedam een nieuwe website opgezet waar alle activiteiten, verhalen en eigenschappen van Appingedam te vinden zijn. Ook zijn wij de trotse ontwerpers van de Beleef Stad Appingedam pas. Met deze pas maken klanten van deelnemende ondernemers en winkels iedere dag kans op mooie prijzen. Iedere keer dat een klant aankopen doet in Appingedam kan de pas bij de deelnemende ondernemer of winkel worden gescand en spaart hij/zij mee voor mooie prijzen. Zo zorgen wij samen voor een bruisende en leefbare stad waar iedere bezoeker profiteert! Lees hier meer over de Beleef Stad Appingedam pas. 

 

Lees meer over Marketing Stad Appingedam

 

Reserveringssystemen

Jouw klant heeft het al druk genoeg. Dankzij een reserveringssysteem plaatst jouw klant makkelijk en op ieder moment een reservering. De klant ziet direct of er nog plek vrij is en kan dit perfect afstemmen met zijn/haar persoonlijke agenda. Ben jij op zoek naar een reserveringssysteem op maat dat past bij jouw workflow? Wij helpen je graag verder.

 

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

Bedrijfsunits-Groningen
Marketing Stad Appingedam
Restaurant de Basiliek


Bekijk al ons werk

BEKIJK ONS WERK EN LAAT JE INSPIREREN

Bedrijfsunits-Groningen
Marketing Stad Appingedam
Restaurant de Basiliek



Vacatures

Een eigen vacaturebank is een handige tool om vacatures te delen. Potentiële werknemers kunnen hier hun CV achterlaten, direct solliciteren of zich abonneren op een e-mailservice, zodat ze direct bericht krijgen wanneer jij een interessante vacature plaatst. Wil jij jouw werving en selectie proces verbeteren? Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een eigen vacature bank!

Registreren en inloggen

Wij voorzien je graag in een gepersonaliseerd inlogsysteem maken voor op jouw website. Laat jouw klanten zich registreren en inloggen zodat zij altijd bij hun gegevens kunnen komen. Ook heb jij als ondernemer het voordeel dat je op een eenvoudige manier data verzamelt over jouw klanten. Vervolgens kun je deze verzamelde data van geregistreerde klanten gebruiken voor marketingdoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een e-mailcampagne met de verzamelde e-mailadressen via jouw eigen inlogsysteem! 

Applicaties

Een App is een stukje software dat je op je smartphone en tablet kunt installeren. Een bedrijfsapplicatie biedt veel functies zoals online reserveren, een routeplanner en direct bellen en mailen. Ook kunnen apps functies van een smartphone gebruiken zoals de camera om QR-codes te scannen of foto’s te uploaden. Een App is snel en gebruiksvriendelijk en draagt bij aan de algemene merkbeleving. Het biedt een stukje extra service voor jouw klanten. Als ondernemer heb je de mogelijkheid om via een eigen applicatie push-berichten te sturen. Je zoekt dus zelf de interactie met jouw klanten en hoeft niet meer te wachten of de klant jouw website bezoekt. Ben je op zoek naar een ervaren App-ontwikkelaar? Dan ben je bij Landstra & de Groot aan het juiste adres.

Intranet 

Een intranet is het interne computernetwerk van een organisatie. Dit netwerk zorgt ervoor dat alle computers binnen jouw organisatie met elkaar zijn verbonden. Het intranet kan ook een interne bedrijfswebsite zijn. Deze site is alleen toegankelijk voor medewerkers en bevat informatie die alleen voor het bedrijf zelf bestemd is. Denk aan mededelingen, een agenda, een smoelenboek en algemene protocollen en formulieren. De samenwerking en werkprocessen binnen jouw organisatie verbeteren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

En nog veel meer!

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten en wat we voor jou kunnen betekenen? Of heb je behoefte aan een dienst die hier niet tussen staat? Bijna alles is mogelijk bij Landstra & de Groot Webdesign. Vraag ons naar de mogelijkheden!

  • Verkoop je bedrijfspand door middel van een professionele website
  • Beheer je bedrijfsmail via onze Mailservice
  • Creëer vindbaarheid
  • Software die bij jouw organisatie past

 

Vraag naar de mogelijkheden