Over ons

Het verhaal van Landstra & de Groot Webdesign

Landstra & de Groot webdesign is sinds 1997 in Appingedam actief in de wereld van webdesign. In januari 2008, brak een nieuwe tijd aan. Landstra & de Groot verhuisde van “de huiskamer” naar het historische centrum van Appingedam. Onze servicegerichte strategie heeft door de jaren heen geleid tot een sterk groeiende klantenkring.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Landstra & de Groot Webdesign. Wij verzorgen webdesign, online marketing, drukwerk en nog veel meer. Denk aan:

  • Websites en webshops
  • Online marketing advies
  • Drukwerk in je eigen huisstijl
  • Social media marketing

 

Ontmoet ons team

 

Waarom Landstra & de Groot?

 

Onze missie 

De missie van Landstra & de Groot is om met een goed concept, uitstekende strategie, een aansprekend design en de meest relevante communicatiemiddelen de doelstellingen van onze bestaande en toekomstige klanten te behalen. Met behulp van up-to-date technologieën zoals responsive webdesign ondersteunen wij de klant bij het verwezenlijken van zijn doelstellingen.
We vinden oplossingen voor iedere wens. Wij beperken ons niet alleen tot ons CMS-systeem maar bieden ook zeer verschillende diensten aan. Maatwerk is voor ons geen uitzondering. Het is de dagelijkse standaard. Wij bieden onze klanten een helpende hand bij vraagstukken op het gebied van webdesign, marketing, promotie, drukwerk, social media, huisstijlen, logo's en nog veel meer.

 

Onze visie

De visie van Landstra & de Groot is om innovatieve, stijlvolle en gebruiksvriendelijke websites te ontwerpen die de juiste sfeer en uitstraling heeft die past bij de opdrachtgever. We werken op een klantvriendelijke en servicegerichte manier. Door het implementeren van ons LG-CMS beheerd én onderhoud onze klant zelf de website. Wij bieden onze klanten een helpende hand in alle aspecten van het marketing gebied. De opdrachtgever staat altijd centraal. We vertalen de wensen van de klant naar haalbare doelstellingen. 

 

Bekijk ons portfolio!

 

Onze werkwijze

 

1. Oriënterend gesprek

Zodra u een afspraak heeft gemaakt, is het tijd voor een vrijblijvend oriënterend gesprek op het kantoor van Landstra & de Groot. In dit gesprek vertalen wij uw wensen naar haalbare doelen. Wij analyseren je specifieke situatie en komen met een voorstel over hoe wij jouw organisatie het beste kunnen helpen. Middels een intakeformulier worden de belangrijkste onderdelen uit dit gesprek vastgelegd. Wij maken een offerte op basis van het vrijblijvende gesprek. Wanneer je een akkoord geeft gaan wij hard aan de slag om je wensen te realiseren. 

We gaan aan de slag met de vormgeving. Dit heeft betrekking op de huisstijl, technische mogelijkheden en de kernwoorden. Wij maken een voorlopig ontwerp wat je ter beoordeling krijgt voorgelegd. Je beoordeelt het voorlopige ontwerp en geeft feedback. Deze fase wordt steeds herhaald totdat jij tevreden bent.

 

2. Technische ontwikkeling en oplevering

De tweede fase is de technische ontwikkeling en oplevering. Onze programmeur gaat hard aan de slag om jouw wens te realiseren. Vervolgens testen wij de website. Wanneer je website naar behoren functioneert presenteren we de website persoonlijk. Tot slot geven we je uitleg over ons LG CMS(Content Management Systeem). Dankzij ons CMS-systeem heb jij zeggenschap over de inhoud en kun je deze naar eigen inzicht aanpassen. Zijn beide partijen tevreden, dan gaat het product online en kun je rekenen op onze gedegen ondersteuning.

 

Neem contact met ons op

Landstra & de Groot is van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 0596 - 683 328. Daarnaast kun je ons altijd benaderen door gebruik te maken van het online contactformulier. Je kunt tevens een mail sturen naar info@landstradegroot.nl. Ben jij opzoek naar een leuke stage op HBO- of MBO-niveau? klik dan hier en ontdek de mogelijkheden.

 

Maak nu een afspraak met ons